65˙ Shore
Sertlik
Elektrolitik
Kimyasal Yapı
Uzun Rektefiye
Periyodu
Optimum İplik
Kalite Değerleri
TE-650 Kompakt Manşonun
diğer konvansiyonel manşonlardan farkı nedir?
Manşon yumuşaklığı arttıkça elyaf kontrolü artmakta ve iplik değerleri de iyileşmektedir. Diğer yandan kauçuk aşınma değerleri de ters orantılı olarak kötüleşmektedir. Aşınma direnci ve iplik kalite değerinin optimize edildiği sertlik değeri TE-650 manşonda 65 shore olarak belirlenmiştir. TE-650 manşon kimyasal yapı olarak farklı dizayn edilmiş bir ürün olup, aşınma direnci ve sürtünme katsayısı arttırılmıştır. Bu nedenle mükemmel değerlere sahip iplikleri, optimum taşlama aralığı ile üretmeyi mümkün kılmaktadır.
KULLANIM ALANLARI

KOMPAKT SİSTEM İPLİK MAKİNELERİ
ORTA MANŞONU
Konvansiyonel sistemde fitilin gezme mesafesi 10-15 mm. iken kompakt sistemde manşon üzerindeki bu alan 5 mm. yi geçmemektedir. Sürekli aynı bölgeden geçen elyaflarda manşon üzerinde daha kısa sürede ize neden olmaktadır. TE-650 manşon da kimyasal yapı farklı olarak dizayn edilmiş olup, aşınma direnci ve sürtünme katsayısı arttırılmıştır. TE-650 manşon 65 shore yumuşaklığı ile elyaf kontrolünü arttırarak iplik kalite değerlerini iyileştirir. Diğer yandan aşınma direncinin yüksekliği ile daha uzun sürede taşlama yapma olanağı sağlar.
KONVANSİYONEL İPLİK MAKİNELERİ
ÇIKIŞ (ÖN) MANŞONU
Konvansiyonel sistemlerde çıkış (ön) manşon çalışma performansı iplik değerleri yönüyle çok önem taşımaktadır. Bazen sadece manşon değiştirerek bu değişimi görmekte mümkün olabilmektedir. TE-650 manşon bu farklılığı sağlamada size yardımcı olacak özelliklere sahip özel bir manşondur. Pamuk çalışılan işletmelerde 30 Ne ve üstü iplik üretiminde, çıkış (ön) manşon olarak kullanılmaktadır.